logos fundalogos nvmlogos nwwilogos imi

Aan- en verkoopbemiddeling

Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar! Wat is het verschil? * Een aankoopmakelaar adviseert de koper van een huis.
* Een verkoopmakelaar adviseert de verkoper van een huis.
Op het eerste gezicht lijkt dat volkomen logisch en niets bijzonders. Stel, u wilt een huis kopen. In de meeste gevallen krijgt u dan te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet úw belang, maar dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Daarom is het altijd verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen: een NVM-aankoopmakelaar. Natuurlijk bent u niet verplicht een aankoopmakelaar in te schakelen. Maar dan mist u wel zijn kennis en ervaring en moet u bijvoorbeeld ook zelf onderhandelen met de verkoopmakelaar. Vergelijkt u het maar eens met twee mensen die een juridisch geschil hebben. Ook dan neemt elke partij een eigen adviseur (advocaat) in de arm. Met makelaars is het eigenlijk net zo. Een huis kopen doe je immers niet zomaar en juist dan is het prettig als een deskundige adviseur voor úw belangen opkomt. Let op: een NVM-makelaar kan de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar. Hij heeft zowel van aankoop als verkoop veel verstand. Een NVM-makelaar mag echter nooit tegelijkertijd optreden voor de verkoper en koper bij één en hetzelfde huis. Net als een advocaat die niet tegelijkertijd voor beide partijen mag werken.

Zit de woning die u zoekt niet tussen ons huidige woningaanbod?
Stuur ons een mail via het contactformulier met daarin uw woonwensen (denk bijvoorbeeld aan prijsklasse, regio, type woning, bouwjaar van de woning, minimum aantal slaapkamers, minimum perceeloppervlakte etc.). We nemen u dan op in ons zoekersbestand en u wordt via e-mail op de hoogte gehouden als er een woning beschikbaar komt bij ons of bij een van onze NVM-collega’s. Wij kunnen u ook begeleiden bij het aankopen van een woning.

Heeft u interesse, informeer dan naar onze voorwaarden!

Kennedylaan 1b  -  4538 AE Terneuzen  -  0115-621475  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.