< Terug naar het overzicht

De Nieuwe Werf/NW2 (Schepenlaan), Terneuzen

v.a. € 242.500,- v.o.n.

Bouwnummers

Bouwnr Type Status Prijs Kavel Woning Inhoud Kamers E
833 NW2 Schepenlaan Te koop € 242.500,- 154m² 133m² 498m³ 6 A
Ruim opgezet wonen in een groene omgeving en toch de gemakken van de stad in de buurt?
Dan is Othene-Zuid waarschijnlijk wat voor jou! De jongste nieuwbouwwijk van Terneuzen is nog groener en waterrijker opgezet dan Othene-Noord.
Met ruime tuinen, heggen, veel water en openbaar groen heeft deze wijk een echte parkuitstraling.
De aangrenzende Otheense Kreek en natuurgebied de Margarethapolder bieden volop mogelijkheden voor een prachtige wandeling, om in een bootje op het water te dobberen of een hengel uit te werpen.

\"De nieuwe Werf\" is het volgende project in de 4e fase van Othene Zuid en is gelegen aan de Rijnaakwerf, Waterlanden, Schepenlaan en Schoenerwerf. De woningen zijn ontworpen met inspiratie van de jaren \'20.
De Nederlandse baksteen traditie komt hier helemaal weer tot leven. De metselwerk ornamenten in de gevels vormen samen met de geglazuurde sierlijsten een levendig gevelbeeld.
De, in klassieke uitgevoerde stijl, goten en de ‘bloemkozijnen’ geven samen met de mooie bakstenen gevels deze wijk het karakteristieke jaren ’20-gevoel.

In dit nieuwe plan wordt aan de Schepenlaan een royale tussenwoning gerealiseerd van het type NW2.

Begane grond
De tussenwoning van het type NW2 biedt u een zee aan ruimte!
De woning heeft een royale zithoek aan de achterzijde, een eethoek in het verlengde van keuken, die aan de voorzijde gesitueerd is. Een trapkast is direct vanuit de leefruimte bereikbaar. Daarnaast is er een ruime entreehal, met daarin een goed toegankelijk toilet. Veel daglicht komt via de grote pui aan de achterzijde en het grote ‘bloemkozijn’ aan de voorzijde binnen. De achterpui kan optioneel uitgevoerd worden in een schuivende variant.

Optioneel is de begane grond aan de achterzijde uit te breiden,waardoor leefruimte nog ruimer wordt.

Verdieping
Op de eerste verdieping is er een ruime hoofdslaapkamer met de mogelijkheid om een inloopkast te realiseren. Ook de andere twee ruime slaapkamers op deze verdieping hebben een opstelplek voor kledingkasten. De badkamer biedt ruimte aan een douche, hangtoilet en een wastafel. Ook is er nog een ruime bergkast op deze verdieping aanwezig.

Uiteraard zijn hier ook diverse opties mogelijk. Een apart toilet in plaats van de bergkast, een extra wastafel en diverse opties voor de plattegrondindeling behoren tot de mogelijkheden.

Tweede verdieping
Deze woning heeft op deze verdieping een riante vierde en vijfde slaapkamer. Ook is er nog een berging waar de technische installaties staan. Tevens is hier een opstelplaats van wasmachine en droger voorzien.

Voor verdere informatie verzoeken wij u contact op te nemen.

Kenmerken

  • Plaats
  • Terneuzen
  • Vraagprijs
  • v.a. € 242.500,-
Reageer op dit pand Of bel ons op 0115-621475

Snelzoeken

Aanvraag bezichtiging:De Nieuwe Werf/NW2 (Schepenlaan), Terneuzen

Wij zijn even weg!


Wij zijn op vakantie van maandag 23 juli t/m vrijdag 3 augustus.
Maandag 6 augustus staan we weer voor u klaar!
Uw mail zal met vertraging gelezen worden.
Fijne vakantie!